Vindictivelaan 3b

8400 Oostende

059 51 34 34

faro.oostende@gmail.com


Tijdens de jaarlijkse oktoberfoor gaat de wekelijkse markt door in de Vindictivelaan.

Daarom is brasserie Faro elke donderdag open van 07.00 uur tot 19.00 uur.

Alle marktkramers en marktbezoekers zijn van harte welkom.

vr 4 okt 2019 tot zo 3 nov 2019

Een uniek eet- & drinkadres in Oostende

Brasserie Faro
Referenties Faro

Referenties

Lekker en gezellig gegeten Prijs kwaliteit OK Bediening,spijzen, accommodatie. Alles top. Voor herhaling vatbaar.

Goede bediening prachtig uitzicht, vriendelijk personeel lekker en verzorgd restaurant gemakkelijk bereikbaar en parking in de buurt.

Mooi en leuk restaurant, budget vriendelijk, goeie service, beleefde garçon, en vooral lekker eten. Super verse en lekkere mosselen met enorm veel groenten, de tartaar (américain) was ook super lekker een aanrader. Prachtig zicht op de Mercator en het gemeentehuis.

Gewoonweg de betere brasserie. Aangenaam interieur, vlotte professionele bediening, mooie kaart maar vooral op het bord super lekker. De Ierse rib eye was gewoonweg fantastisch, de salade met tonijn om de vingers van af te likken.

Tip: Oostendse garnaalkroketten

Het zeilschip de Mercator ligt in volle glorie in het dok te wachten op de talrijke toeristen die Oostende bezoeken. Langs dezelfde kade, aan stadszijde, ligt Brasserie Faro.

We worden bij het binnenkomen vriendelijk begroet door gastheer Bart die ons begeleid naar een met linnen bekleed tafeltje op de bovenste verdiep.

Het restaurant is zeer gezellig en brengt ons onmiddellijk in vakantiestemming. We genieten van een mooi uitzicht op de jachthaven, Mercator en Stadhuis.

Het geserveerde hapje “scampi’s met look”, modern geserveerd en zeer goed op smaak gebracht is een topper.

Voor het hoofdgerecht kozen we voor de garnaalkroket, één van de meest gegeerde warme gerechten. De kroket met de Noordzeegarnalen zit boordevol smaak, de korst is niet te dik en de vulling een tikje lopend. Het geheim van een smaakvolle garnaalkroket zit in de garnaalfumet. - Een aanrader -

Kalender Kursaal Oostende

Agenda en informatie over de komende evenementen in het Kursaal van Oostende vind je op deze website.

Beleef een prachtige beleving in dé Stad aan zee!

En waarom geen hapje eten op voorhand? Culinaire verwennerij of een snelle hap... Kinderen mee? Geen probleem in 'Brasserie Faro'

Via Google Foto's delen we onze foto's van de gerechten.


Klik op de foto om het album in een nieuw venster te bekijken, veel kijkplezier.

Brasserie Faro

Keuken: Franse / klassieke keuken / Visgerechten / specialiteit garnaalkroketten en Côte à l'os

Brasserie FARO is een vaste ontmoetingsplaats voor iedereen, van jong tot minder jong. Over de middag komen de zakenlui en bedienden zich te goed doen aan de lunchmenu’s, in de namiddag wordt op het terras genoten van een kop koffie en een leuke babbel terwijl ’s avonds gedineerd wordt bij kaarslicht. De Chefs zorgen in de keuken voor smaakvolle schotels.

Hebt u een bedrijfsfeest, verjaardag, huwelijk, jubileum, dan kunt u steeds bij ons terecht voor een menu naar uw wensen.

Dagelijks open vanaf 10.00 uur

Maandag sluitingsdag